Lite kort vad som händer

Nu har det varit lugnt här ett tag igen, men jag ska försöka bli bättre på att blogga framöver.

Har haft rätt mycket jobb på slutet, allt från bröllop till produktfotografering och filmning med kamera och drönare. Har skickat in den filmen för granskning, vilket jag måste göra för alla filmer jag filmat med drönare till Lantmäteriet, och tydligen är det högtryck där så det tar ännu längre tid än vanligt att få sina filmer granskade. Men förhoppningsvis ska jag kunna visa upp något nästa vecka.

Så förutom att jag har haft mycket jobb, så renoverar jag ett kök, fixar i trädgården, målar osv så försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med den här lilla killen som hunnit bli drygt 4 månader!

Ska fortsätta att fota produktbilder åt Fältcom under veckan, ladda upp lite bilder och filmer till bildbyrån och försöka hinna klart så mycket som möjligt med köket under veckan. Sen till helgen är det Röbäcks cupen som min dotters lag är med och arrangerar, som har vuxit till Umeå näst största cup med 64 lag vilket är riktigt roligt. 

Något jag ska försöka satsa på i år är video, men det blir ett separat inlägg om det senare i veckan. Så till dess, ha en härlig vecka!