Om mig

 

Så länge jag kan minnas har jag älskat att skapa, satt gärna och ritade och målade när jag var liten, men tyvärr blev jag aldrig duktig på det. Lyckades aldrig förmedla det jag hade i mitt huvud, inte förrän jag köpte min första systemkamera och kunde avbilda det jag ville genom den. Men det ska medges att det inte blev så direkt, utan det krävdes mycket övning och testande, men jag kände från första stund att det här är något jag vill hålla på med. Jag har även alltid haft ett brinnande intresse för teknik, och då speciellt datorer. Så för mig är fotograferingen den ultimata sysselsättningen, där jag kan kombinera mitt teknikintresse med min mer konstnärliga ådra. Gillar att laga mat, som jag gärna fotograferar sen. Något som också ligger mig varmt om hjärtat är natur, friluftsliv i olika former och resa.

 

Jag kan vara svår att få tag i via telefon dagtid, så e-posta gärna eller använd kontaktformuläret. Jag är flexibel gällande tider och fotar gärna på kvällar och helger.

Jag fotograferar porträtt, reportage, event eller reklamkampanjer här i Umeå.
Jag fotografer på plats hos er och er verksamhet, och jag vill ge er de snygga och representativa bilder som ni behöver till er verksamhet. 

Då jag är representerad av en av Sveriges största bildbyråer, Folio, så är jag van att levererar bilder av hög kvalité som håller för både webb och stora tryck.

Jag tillämpar två enkla prismodeller, en där ni betalar per bild och en där ni betalar per timme, allt för att ni som kund ska få så bra service som möjligt. Väljer ni upplägget betalt per bild, så kommer jag ut och fotar er verksamhet och oavsett hur många timmar jag är där så betalar ni bara för de bilder ni faktiskt köper.

Titta på mina bilder i galleriet och kontakta mig om ni har frågor eller vill boka.

Jag ser fram emot att arbeta med er!

 

Representerad av Folio Bildbyrå

Medlem i Svenska Fotografers Förbund

All fotografering sker med professionell utrustning och företaget har givetvis F-skatt. 

Ett urval av mina kunder: Atea, Knowit, Avion, Heja Eventbyrå, HSB Umeå, Hökgerberg & Söderqvist Advokatbyrå i Stockholm, Balticgruppen, Toughest, Fältcom, Synsam Event, Fackförbundet Fysioterapeuterna Distriktsstyrelsen Västerbotten, EFS, Protecta, SHRA, Västerbottens läns landsting.

 

Citat från kunder

Jonas är en seriös och skicklig fotograf som är enkel att samarbeta med. Behöver vi en fotograf är det Jonas vi vänder oss till
//Urban Holmgren, Knowit Umeå
Jonas är en skicklig fotograf som också tar stort ansvar och är lätt att samarbeta med. Jörgen Platschef Atea Umeå