Business-bilder på Östra Station Umeå

I helgen drog jag ihop några kompisar och fotade lite business-bilder för mitt arkiv på Folio. Hade först tänkt hålla till på något café i centrum, men sen kom jag på att det kanske skulle passa bättre på Östra Station här i Umeå då vi kunde passa på att ta lite andra typer av bilder när vi ändå höll på. Dessutom är det lite lugnare där, och gott om plats vilket gör det lite lättare att jobba utan att störa gästerna.

Sagt och gjort så möttes vi upp på Ullas Kondis, vi började med att fika då det är viktigt alla mätta och belåtna innan man kör igång :-)

Hade inte med mig några blixtar, det skulle ta för lång tid och bli för omständligt, dessutom vill jag vara så rörlig så möjligt och kunna ta bilder från olika vinklar för att öka variationen i bilderna. Hela Östra Station är uppbyggt av stora fönster, vilket gör att miljön bli ljus och fin men kan bli lite besvärligt med motljus ibland. Jag hade inte med mig någon assistent utan jag fick be någon av modellerna som inte var med på bild att hålla reflexskärmen för att lätta upp skuggorna när det behövdes. 

Tack till Ullas Kondis på Östra Station för vi fick hålla till där. Sen ett stort tack till Lars, Sofia, Jonas och Runa som gjorde detta möjligt! Är riktigt nöjd med bilderna, och det är helt tack vare er!