Ny hemsida

Som några av er kanske redan sett så har jag byggt om min hemsida. Jag använder Squarespace, och då är det förhållandevis enkelt att byta teman, vilket gör att hemsidan får ett annat utseende. Men det blir alltid lite pyssel att byta ut bilder och anpassa utseendet som man själv vill ha det.

När jag ändå höll på, så passade jag på att lägga om strukturen och gör om upplägget en del. Som jag tidigare hade det, så blev det lätt att man bara såg de första bilderna i bildsnurran, och missade resten av bilderna. Med det här upplägget hoppas att det är enklare att få översikt över alla bilder. Har dock valt att ha ganska många bilder i min portfolio, så den kan upplevas lite seg att ladda. Kommer att ha det så här till att börja med, får sen utvärdera och se om jag ska välja något annat upplägg.

 

Rent fotomässigt har jag en del planerade fotograferingar framöver, men det får bli i ett annat inlägger längre fram.