Sport & event

Tvåälvsloppet, Vindeln - Granö

Här kommer lite utvalda bilder från tävlingen igår. Stort tack till TTGU som gav mig möjligheten att fotografera tävlingen, och fantastiskt bra gjort av alla löpare som tog sig runt den tuffa banan!

tvaalvsloppet-631.jpg

Tvåälvsloppet

Nu till helgen ska jag fotografera Tvåälsvloppet åt TTGU, löpartävling som går mellan Vindeln och Granö, vilket ska bli superkul! Fotograferade Vårdräparn åt dem i våras, vilket jag ser att jag missat lägga upp här på bloggen.

Hoppas dock på bättre väder än då, även om det blev bra bilder, så är det skönare att jobba i sol än 5 grader, regn och 15 s/m :-)

Eventfotografering åt Centerpartiet

I fredags fotograferade jag bilder åt Centerpartiet på deras kommundagar med ca 600 dagar som hölls här i Umeå. Direkt efter Annie Lööfs tal som hon höll för medlemmarna så fick jag leverera bilder som skulle publiceras på Centerpartiets hemsida och sociala medier, för att direkt efter det ta mig upp till rummet där presskonferens hölls för att dokumentera den. Är inte helt van att leverera bilder så snabbt efter en fotografering, men det gick bra och här kan ni se lite bilder från dagen.

eventfotografering-centerparitet-32.jpg

Fotografering för Pressbyrån på Musikhjälpen

I helgen som var så fotade jag för Pressbyrån som hade ett tält där de sålde varma drycker på Torget här i Umeå, till förmån för Musikhjälpen. Det hela gick ut på att besökarna själva fick bestämma hur mycket det ville betala för en kopp, och som många av er säker redan sett så var det ett företag här i Umeå som betalade 30 000 för en kopp. Ännu mer anmärkningsvärt, i mitt tycke, var att det var en 20-årig student som totalt betalade för 3700 (har jag för mig) för ett par koppar kaffe, då han hade bestämt sig för att var med på 3-topplistan som Pressbyrån hade i sitt tält. Det kallar jag engagemang!

Lite kul var att jag på söndagen fick gå in i buren och ta en bild på Molly och tjejerna från Pressbyrån när de lämnade över pengarna till Pressbyrån.

Toughest familj 2017

I söndags fotade jag Toughest familj, riktigt roligt event där både vuxna och barn verkar ha haft riktigt skoj!

Toughest Umeå 2017

Här kommer bilderna från årets Toughest Umeå 2017, riktigt roligt event att fota och hoppas jag får chansen att göra det igen!

Eventfotografering Umeå

Många företag har olika typer av event under året, det kan vara allt från större galor, invigningar, produktlansering, eller bara en helt vanlig personalfest. Något som verkligen kan höja kvaliteten på evenemanget är att anlita en riktigt fotograf som dokumenterar eventet, för era anställda, kunder, sponsorer och inte minst till era sociala medier. Jag har stor erfarenhet att fotografera större event, så nästa gång ni planerar ert event, ta gärna kontakt med mig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa just er!

Toughest Umeå 2017

Fick en förfrågan från Peter Wallenborg från Toughest om jag var intresserad av fotografera Toughest här i Umeå den 16/9, och det var klart jag var! Ett otroligt roligt event, och jag ser grymt i framemot att få fotografera det i år igen! Som ni kanske vet så fotade jag åt dem för två år sen, här kan ni se lite bilder från det året.

Så nu hoppas jag att ni anmäler er så jag får se er där i får, här hittar ni mer information och hur ni gör för att anmäla er: http://www.toughest.se/events/umea/